top of page

Microneedling

Microneedling är i dag en av de bästa anti-age behandlingarna som finns tillgänglig och som ger omedelbara resultat.

OBS!!Just nu har vi ej denna behandling.

Microneedling är en behandling mot:

 Åldrad och spänstfattig hud

Fina linjer och rynkor

Röklinjer runt munnen samt ögonrynkor

Stora porer & ärr (acne, kirurgi, brännskador)

Bristningar

Microneedling

Pris inklusive konsultation

Ansikte och hals 1990:-

Ansikte, hals och dekolltage 2100:-

Vi rekommenderar 3 behandlingar. Bokar du 3 behandlingar så får du 15% rabatt

Microneedling - behandlingar

Hur många behandlingar rekommenderas?

Lyster & Uppfräschning: 1-2 behandlingar med 6-9 månaders mellanrum

Hudföryngring - mot linjer, rynkor samt minimerar porstorleken: 3-6 behandlingar med 4 veckors mellanrum

Ärr - mot acne ärr, kirurgi, brännskada, bristningar: 6-8 behandlingar med 6 veckors mellanrum

Microneedling ger inga hudskador, kan behandlas på solbrun hud och på hela kroppen.  Det passar alla hudtyper.

Microneedling - information

Microneedling är i dag sin helhet en av de bästa anti age behandlingarna som finns tillgänglig och som ger omedelbara resultat. Med Microninjectro Lithium+ så arbetar vi så snabbt att kroppens egna smärtreceptorer inte hinner registrera smärta, så det blir ingen smärtsam upplevelse. Samtidigt som vi med hjälp av sterila ingredienser arbetar för att fylla huden med vår exklusiva lågmolekylära hyaluronsyra i kombination med mängder av anti oxidanter.

Vi vill understryka att vår rutin arbetar utifrån den vetenskapliga kunskapen omkring ERP behandlingar (Electroridopuncture) D.v.s vi arbetar i mid dermis (andra hudlagret) vilket ger den maximala effekten i att stimulera nyproduktion av Kollagen. En väl utförd Microneedling behandling återställer redan efter 1 behandling så mycket som upp till 4 000% mer kollagen i de behandlade områdena.

Denna innovativa teknik, är kliniskt bevisad att dramatiskt minska de flesta brister i huden, såsom acne ärr, kirurgiska ärr, fina linjer, rynkor och hudbristningar. Pennan är speciellt utformad för att ge en behandling som kan vitalisera slapp, grov eller fläckig hy för ett mjukare, tätare och mer ungdomligt utseende.

Microninjectro Lithium+ fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av microneedling stimulerar produktionen av kollagen, som avtar med ålder, och stimulerar cellförnyelsen. Genom att simulera kroppens egna naturliga läkningsprocess, återbygger huden sig själv till att bli tjockare,mjukare, jämnare och med en tightare struktur än tidigare. EGF och hyaluronsyra baserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption. Behandlingstiden är kort kunden gör vanligtvis 3 till 6 behandlingar för bästa resultat.

Detta är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudförryngring. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. I behandlingen används 12 sterila , mycket tunna nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. När pennan flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Därmed säkerställs ett upptag av behandlingspreparat (högkvalitativa och effektiva produkter från Cliniccare och emerginC) djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.

Behandlingens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Man slipper sårskorpor och smärta efter behandling. Den är också mer effektiv än de flesta microdermabrasion – och kemisk peeling behandlingar.

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar pennan mindre trauma i huden och minimal epidermal (hud) skada och mindre smärta/obehag. Detta är en säkrare och mer effektiv behandlingsform. 1800 tunna mikrokanaler görs per sekund. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan den justerbara nåldjupen tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. Micro injector är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga, svåråtkomliga områden såsom runt ögon, läppar och på näsan.

bottom of page