top of page
plasma.jpg
lift.jpg

Plasma Lift

Plasma Lift Skin tightening

Ögonlocksplastik utan kniv – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Så länge man följer eftervårdsinstruktionerna korrekt finns det inga risker med behandlingen. 

Användningsområden:

Uppstramning av slapp hud, t.ex.

 • hängande ögonlock,

 • påsar under ögonen,

 • “kalkonhäng”

 • “hamsterpåsar” på halsen och kinderna.

 • korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

 • korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

 • korrigering av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Fördelar jämfört kirurgi:

 • Snabb läkning och återhämtning. Du kan gå till jobbet direkt efter!

 • Ingen risk för ärr eller infektioner.

 • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.

 • Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Så funkar det:

Plasma pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

Så går det till:

Området som ska behandlas bedövas med kräm i 10-45 minuter innan behandlingen, beror på vilken salva som används. Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas. Det finns tre olika tekniker med olika funktioner beroende på behandlingsområde och syfte. Vid ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

Efter behandlingen:

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. En del kunder får svulnaden på över- och underlock till den tredje dagen som därefter minsk. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några sår kan man mineralsminka över prickarna.  Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 5-7 dagar. Svullnad kan uppstå de första 2-5 dagarna och går ner efter 3-5 dagar. Behandlar man ögon kan man få stor svulnad runt ögon tredje eller fjärde dagen.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. 

Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

Resultat:

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

Hållbarhet:

Huduppstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

BB Skin Glow

Hängande ögonlock 3700:- 

Påsar under ögonen 4500:- 

Kombo hängande ögonlock + påsar under ögonen 6500:- 

Ögonbrynslyft 3000:- 

Läpplyft 3000:- 

Halsuppstramning från 5000:- 

Käklinje från 3000:- 

Acneärr från 2800:- 

Finalinjer från 3000:- 

Djupa rynkor från 3000:- 

Bristningar från 3000:- 

Total face lift 9900:- 

Konsultation 15 min 300:-

Plasma Lift

Plasma Lift

bottom of page