top of page

Spray Tan

Vi handsprayar med maskin för bästa resultat!

Spraytan Prislista

Spray tan ansikte/dekolletage 

Spray tan halvkropp

Spray tan helkropp  

190:-

320:-

390:-

Fördelar

Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av en Spray Tan. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Varaktighet?

En behandling ger härligt gyllenbrun färg i ca 5-7 dagar. Hållbarheten beror såklart på skötsel & hur pigmentet i kroppen tar upp färgen. Tränar man & svettas ovanligt mycker håller det inte lika länge. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre. Viktigt är också att inte riva med handduken när du ska torka dig. Peeling gör att färgen försvinner snabbare.

Hur färgas huden?

Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Innan behandling

Rengör och peela huden minst 2-timmar innan behandlingen och avlägsna noggrant smink och andra produkter. Färgning av hår bör ske innan behandling, missfärgning kan annars uppkomma. Smörj inte in dig, krämer funkar som en barriär & färgen kommer inte att fästa. För bästa resultat raka dig kvällen innan behandling, tex ben och skäggväxt. Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras direkt efter eller före behandling (vänta minst 8 timmar) annars finns risken att färgen försvinner. Du bör inte ha tajta eller ljusa kläder direkt efter att du blivit spraytannad då färgen inte har hunnit sätta sig i huden riktigt, och kan färga av sig och ge ränder på huden. Färgen behöver sedan 6 timmar att verka. När du duschar efter de timmarna = ditt resultat.

Ha med dig trosor/bikini/kallingar att spraya dig i. Det går även bra att göra behandlingen utan kläder för att undvika linjer.

bottom of page