top of page
glow.jpg
now.jpg

BB Skin GLOW
OBS! denna behandling utför vi ej längre! 

från 500:-

Vad är BB skin Glow:

BB skin Glow behandling med Korianskt Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton i ansiktet och kan användas runt ögonen. BB skin Glow behandlingen är godkänd i Sverige och bygger på en koreansk metod för att jämna ut hudtonen.

Behandlingen är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.

BB skin Glow behandling har inget att göra med proceduren "Camouflage" i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar. BB skin Glow behandlingenen utförs med microneedling penna och special meso serum + BB glow mineral serum och INTE tatuerings pigment. Tack vare detta serum uppnås effekten av BB-kräm på huden som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid. BB skin Glow färgen sätter sig på undre delen av hudlagret och inte på övre, detta betyder att din hudton inte påverkas av BB skin färgen utan anpassar sig efter din färg. Det BB skin serumet gör är att jämna ut din hudton och ger din hud renare och jämnare yta och utseende. Därför går det att sola om du så önskar utan att färgen ändrar din hudton. BB skin färgen anpassar sig alltid efter din hudton utan att det ser konstigt ut. 

 

BB skin Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-mineral pigment serum levereras med hjälp av en Microneedlingpenna och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Det fantastiska är att processens unika karaktär tillåter oss att arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum på de mörka ringarna ovan och under ögat. 

 

KFDA godkänd. 100% naturliga ingredienser - hudfärgade mineral ampuller. Ger omedelbar resultat efter bara 1 behandling. Parabenfri, fragracenfri, alkoholfri, colurantsfri, allergifri. BB skin är ett meso serum som innehåller hyaluronic acid, vitaminer och naturliga mineral pigment.

 

Resultat:

Effekten märks direkt efter den första behandlingen, men tar ca 2 veckor för färgen att sprida ut sig mer jämnare och anpassa sig bättre under huden. För att få en bestående effekt upp till 12 månader (beroende på hudtyp) rekommenderas upprepande procedur efter 1 månad. För er som vill att det ska hålla mer än 1 år, kan boosta behandlingen genom att upprepa den upp till 5 ggr. Dessa 5 ggr behöver inte upprepas varje månad, det går att behandla när man tycker att det är dags. Alla ser dock resultat och det är upp till var och en hur tydlig och täckande resultat man vill uppnå. Man kan i princip boosta så många ggr man vill för att uppnå det resultat man personligen är ute efter. Behandlingen kan användas på hela ansiktet, hals dekolletage samt händer.

BB Glow behandling passar:

*alla åldrar

* både män och kvinnor

* olika hudnyanser

* torr, normal och blandad hud

* de med stora porer

* hud med pigmentering eller fräknar

* grå och livlös hud

* dig med ojämn ton

* dig med missfärgning

* (hyperpigmentering)

* dig med ytliga blodkärl i ansiktet

BB Skin Glow

BB Skin GLOW

Ansikte och hals 2290:-

Ansikte, hals och dekolltage 2490:-

Vi rekommenderar 3 behandlingar.

Bokar du 3 behandlingar så får du 15% rabatt

skin.jpg
now.jpg
bottom of page