top of page

Nyheter från exuviance!

Vi välkomnar Detox Mud Treatment och Probiotic lysate anti-pollution essence från exuviance till salongen! Detox Mud Treatment är en mask som jobbar med aktivt kol och NeuGlukosamin som jobbar fuktgivande, talgbalanserande, utrensande och minimerar negativa effekter av föroreningar på huden. Passar alla hudtyper! Tips! Exfoliera med triple microdermabrasion face polish innan du lägger masken för att få bort gamla hudceller! 

Lysate anti-pollution essence är en produkt man lägger efter ansiktsvatten, innan serum, här är en produkt som jobbar med PHA-fuktgivande ämne och probiotika som är väldigt stort inom hudvården just nu. Probiotika fungerar stärkande för huden och bygger upp hudens barriär, något som alla behöver, vi vistas ute i föroreningar, eller hur? Applicera produkten genom att klappa in den i huden, kan upprepas under dagen för att få ännu mer skydd! 

Jag önskar er en trevlig helg! 

Finns det lite tid över, passa på och exfoliera och lägg en ansiktsmask så blir huden glad! ☺️


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page