top of page

Stegen för vår nya behandling!

Här kommer en kort beskrivning på en av våra populära Diamantslipnings-behandlingar, 60 min 🌟🌟 1. KAVITATION: En djuprengörande peeling som genom ultraljudsvibration av högfrekvens bryter ner förkalkningar mellan cellerna, ökar blodcirkulationen och driver ut slaggprodukter. 2. DIAMANTSLIPNING: En kontrollerad och djupgående slipning av hudens yttersta lager som ger bl.a. - jämnar ut ytliga linjer, rynkor och pigmenteringar - minimerar stora porer och blemmor - ökar produktionen av kollagen och elastin som hämmar hudens åldersprocess - ökar hudens naturliga tillväxt av ny vävnad. 3. MESOTHERAPY UTAN NÅLAR: Genom elektriska impulser öppnas hudens kanaler vilket underlättar nedslussningen av aktiva ingredienser, som är omöjligt att uppnå manuellt. Huden och dess underliggande muskelvävnad stimuleras och blir mer motståndskraftig. Denna metod ger snabba och synliga resultat på linjer och rynkor.... en allmän "lifting" 🌟 


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page