top of page

Diamantslipning

NYHET! 💎 Diamantslipning 👈 Våra legitimerade Hudterapeuter utför diamantslipning med en djup kunskap inom hudvård. (Just nu få 15% rabatt på valfri diamantslipning) gäller sept-okt

⭐️ Multi Diamantslip – 30 min 595 kr/behandling En snabb och effektiv hudslipning som ger en fräschare hy med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Diamond microdermabrasion eller diamantslipning som det också kallas är en modern microdermabrasion-behandling. Man utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare och fräschare hud med ökad lyster samt med en tydligt jämnare hudstruktur. Metoden kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea). Med diamantslipning kan man uppnå både en ytlig och uppfräschande slipning samt en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc. Resultat är synligt efter bara en behandling! Under behandlingen används diamantbelagda munstycken som slipar bort skadade, döda och pigmenterade hudceller, vilket resulterar i en jämnare och klarare hudton. Det inbyggda vacuumsuget suger upp de döda hudcellerna samtidigt som trötta ansiktsmuskler får ett omedelbart lyft. Peelingen sker lager för lager vilket påskyndar cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning. Näringstillförseln ökar och cellerna syresätts samtidigt som nybildningen av kollagen och elastin stimuleras. Efterföljande produkter kan lättare penetrera ner i huden och ge mer djupgående effekt. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden. För bästa resultat rekommenderar vi en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur. ⭐️ Multi Diamantslip – 60 min 795 kr/behandling En djupgående ansiktsbehandling som inleds med djuprengörande peeling/kavitation och en hudslipning som arbetar på specifika besvär som rynkor/fina linjer, pigmentförändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. Kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden. Kur om 6-10 beh. rekommenderas. Behandlingsmoment: Rengöring, crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med jontofores, ansiktsmask och creme. Vid kur på minst 4 behandlingar ges 15% rabatt Peeling Kavitation + ultraljud Kavitation är ett fenomen som uppstår på hudytan under inverkan av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret ”frigörs” och döda hudceller avlägsnas. Den optimala starten för att ”komma åt” huden. Resultat: Döda hudceller avlägsnas samt porer töms. Diamantslipning Här utför man en helt kontrollerad peeling med hjälp av olika diamant munstycke. Olika former, variabel slipstyrka samt vakuumsug som anpassas efter varje kund. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultat: Döda hudceller, missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden. För bästa resultat rekommenderar vi en kurbehandling, vanligtvis 4 ggr, men önskar man en snabb uppfräschning där huden får en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur.

Boka online eller ring oss och prata med våra hudterapeuter 💎 Tel. 0454-92059

Varmt välkomna! 🍁🍂🍁


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page