top of page

Diamantslipning

NYHET! 💎 Diamantslipning 👈 VĂ„ra legitimerade Hudterapeuter utför diamantslipning med en djup kunskap inom hudvĂ„rd. (Just nu fĂ„ 15% rabatt pĂ„ valfri diamantslipning) gĂ€ller sept-okt

⭐ Multi Diamantslip – 30 min 595 kr/behandling En snabb och effektiv hudslipning som ger en frĂ€schare hy med ökad lyster och jĂ€mnare hudstruktur. Diamond microdermabrasion eller diamantslipning som det ocksĂ„ kallas Ă€r en modern microdermabrasion-behandling. Man utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare och frĂ€schare hud med ökad lyster samt med en tydligt jĂ€mnare hudstruktur. Metoden kan utföras pĂ„ de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea). Med diamantslipning kan man uppnĂ„ bĂ„de en ytlig och uppfrĂ€schande slipning samt en mer djupgĂ„ende hudslipning mot Ă€rr, djupa linjer/rynkor etc. Resultat Ă€r synligt efter bara en behandling! Under behandlingen anvĂ€nds diamantbelagda munstycken som slipar bort skadade, döda och pigmenterade hudceller, vilket resulterar i en jĂ€mnare och klarare hudton. Det inbyggda vacuumsuget suger upp de döda hudcellerna samtidigt som trötta ansiktsmuskler fĂ„r ett omedelbart lyft. Peelingen sker lager för lager vilket pĂ„skyndar cellförnyelsen och stimulerar huden till sjĂ€lvlĂ€kning. NĂ€ringstillförseln ökar och cellerna syresĂ€tts samtidigt som nybildningen av kollagen och elastin stimuleras. Efterföljande produkter kan lĂ€ttare penetrera ner i huden och ge mer djupgĂ„ende effekt. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden. För bĂ€sta resultat rekommenderar vi en kurbehandling, vanligtvis 6 -10 ggr, men önskar man en snabb uppfrĂ€schning dĂ€r huden fĂ„r en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende pĂ„ hudtillstĂ„nd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprĂ€tthĂ„lla och stĂ€rka de erhĂ„llna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur. ⭐ Multi Diamantslip – 60 min 795 kr/behandling En djupgĂ„ende ansiktsbehandling som inleds med djuprengörande peeling/kavitation och en hudslipning som arbetar pĂ„ specifika besvĂ€r som rynkor/fina linjer, pigmentförĂ€ndringar, solskadad hud och ojĂ€mn hudstruktur. Kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb Ă„teruppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbĂ€ttring i huden. Kur om 6-10 beh. rekommenderas. Behandlingsmoment: Rengöring, crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med jontofores, ansiktsmask och creme. Vid kur pĂ„ minst 4 behandlingar ges 15% rabatt Peeling Kavitation + ultraljud Kavitation Ă€r ett fenomen som uppstĂ„r pĂ„ hudytan under inverkan av ultraljudsvĂ„gor och vĂ€tska. Luftbubblor i hornlagret ”frigörs” och döda hudceller avlĂ€gsnas. Den optimala starten för att ”komma Ă„t” huden. Resultat: Döda hudceller avlĂ€gsnas samt porer töms. Diamantslipning HĂ€r utför man en helt kontrollerad peeling med hjĂ€lp av olika diamant munstycke. Olika former, variabel slipstyrka samt vakuumsug som anpassas efter varje kund. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultat: Döda hudceller, missfĂ€rgningar, Ă€rr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jĂ€mnas ut. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden. För bĂ€sta resultat rekommenderar vi en kurbehandling, vanligtvis 4 ggr, men önskar man en snabb uppfrĂ€schning dĂ€r huden fĂ„r en fin lyster kan man göra enstaka behandlingar. Behandlingarna görs med 1-2 veckors mellanrum beroende pĂ„ hudtillstĂ„nd. Efter varje diamantslipning blir effekten mer synlig. För att upprĂ€tthĂ„lla och stĂ€rka de erhĂ„llna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur.

Boka online eller ring oss och prata med vĂ„ra hudterapeuter 💎 Tel. 0454-92059

Varmt vĂ€lkomna! 🍁🍂🍁


Utvalda inlÀgg
Titta in snart igen
NÀr inlÀgg har publicerats hittar du dem hÀr.
Senaste inlÀgg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar Àn.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page