top of page

Sommar ERBJUDANDE!

Behandlingar för Kroppen Helkroppspeeling 30 minuter pris 590:- ord 690:- Helkroppspeeling med en sockerskrubb anpassad för hud typ och känslighet. Ger huden en fin lyster, perfekt inför sommaren och solsemestern. Behandlingen avslutas med dusch och en fuktgivande Body lotion. Kroppsbehandling 45 min Anti age pris 850:- ord 1090:- Behandlingen börjar med en helkroppspeeling. Peelingen som används innehåller växtbaserade korn som exfolierar utan att irritera huden, den innehåller även PHA-syror som återfuktar huden. Efter peelingen utförs en djupare massage med en uppstramande Body lotion på områden som du vill jobba med ex. rumpa/ben. Lotionen har en utjämnande effekt på huden och stimulerar kollagen & elastisiteten som bidrar till en fastare hud. Behandlingen passar dig som vill jobba på celluliter och strama upp huden. Behandlingar för ANSIKTET Multivitamin behandling 60 min pris 790:- ord. 1065:- Specialanpassad ansiktsbehandling med djuprengörande & fuktgivande effekter. Inkl frans & brynfärg/form Anti Age 75 min Pris. 990:- ord 1365:- Mycket resultat inriktad ansiktsbehandling med djupgörande, förebyggande & uppstramande effekter. Inkl frans & brynfärg/form. Fransböjning med askungen effekt 75 min pris 890:- ord 1165:- Fransböjning med uppstramande ögonbehandling som ger ett fantastiskt resultat. Inkl frans & brynfärg/form.

Vi önskar er en härlig sommar!


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page