Solkräm!

Skydda dig mot solen! Vi har solkrämen för hela familjen 👩‍👩‍👧‍👦 pris 395:-

Dermalogica spf 50  Intensivt fuktgivande lotion med högt UV-skydd. Passar alla. Perfekt vid träning. Extra lämplig för områden som snabbt åldras i förtid av solens strålar (händer, armar, dekolletage, ben). Binder fukten i huden. Vattenresistent 40 min. Tål kraftig svettning utan att rinna. Svider ej i ögon vid träning/svettning. Innehåller Oleosomer fyllda med högt kemiskt UV-filter som frisläpps successivt. Kraftfulla antioxidanter motverkar fria radikaler och stärker hudens motståndskraft. Lätt formula som genomfuktar utan att klibba. Motverkar uttorkning av huden. 


Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square