top of page

Hårförlängning med tejp!

TEJP LÖSHÅR - senaste trenden inom hårförlängning nämligen en ny variant med mini tejp bitar.

Kan varmt rekommendera denna metod då dom är så små så det är behagligt att ha i håret samtidigt som det är enkelt att sätta upp håret.

Och dom sitter superbra! Rapunzels Tape-on metod ger dig ett långt löshår på ett enkelt och skonsamt sätt. Metoden har lång hållbarhet och fästs med en tejp speciellt utvecklad för extensions. Tejpen tas enkelt ur med hjälp av remover. Metoden passar alla men framförallt dig med tunt hår, detta då den speciella fästytan är väldigt tunn och liknar din hårbotten. Tape-on metoden går att återanvända vilket gör att du kan skapa looken flera gånger om, den finns i flera färger och nyanser och består av äkta löshår som enkelt kan klippas, stylas och formas till den frisyr du önskar. Rapunzel® Quick & Easy är en tape-on metod med förtejpade, färdiga bitar som på ett smidigt och skonsamt sätt kan fästas och tas ur. Quick & Easy kan användas som hel hårförlängning eller effektslingor. 

Vi hjälper dig att välja ut en eller flera färger som passar ditt hår.

Priset för en hårförlängning ligger på 3600:- inkl inklippning prata gärna med oss och få prisförslag för exakt pris beroende på vad du vill göra.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor / Nadine 


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page