top of page

Indiska byxor ⭐️

N Y H E T! Nu har vi härliga INDISKA kläder!

Rättviseproducerad och färgade utan giftfria färger.

Elegant svart jumpsuit, i mjukt 100% bomull. Skön plagg som är lätt at ta på sig och skön att bära. En ficka på varje sida, bara axlar och elastisk rygg ger mer utrymme, längd ca. 120, resår i benslut. Finns i 2 färger och kostar 449:- Stl 38-40, 42-44. 

Här ett plagg som är 3 i en! Skön haremsbyxa i bomull med fina mönster. Denna haremsbyxa går även utmärkt att använda som en festlig jumpsuit eller som en blus! Längd ca.100 cm Finns i olika färger och är one size Pris 349:- 

Fina byxor i avslappnad stil med färgglada tryck. Skön material i mjuk viskos, elastisk midja bak ger mer flexibilitet. 

Finns i stl S/M L/XL Pris 299:-

Capri haremsbyxor Skön unisex, one size byxa i något tunnare elastisk bomullsjersey. Två fickor, dragsko och elastisk midja ger mer flexibilitet.Finns i svart och svart-vit randig. Sommarens skönaste favorit! 

Pris 299:-

Välkomna in och prova 💙


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page