top of page

Microblading

3D-bryn /Microblading-metoden är för dig som enkelt vill få fantastiska ögonbryn

Vad är Microblading ?

3D-bryn /Microblading-metoden är för dig som vill få fantastiskt snygga ögonbryn.

Microblading är en relativt ny, manuell metod utav kosmetisk tatuering. Microblading har blivit mycket populärt.

Microblading utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg som hanterar disponibla mikroblad. Det anses vara semi-permanent, i jämförelse med den traditionella hårstrykningsmetoden. Det görs genom användning utav ett ytterst tunt blad för insättning av pigment i överhuden. Eftersom vi sätter färgen närmre ytan så framstår linjerna som klarare och skarpare, ungefär som 3D tatuering fast rikare i detalj. Det finns inget "spill" under huden som när man använder permanent makeup. Microblading utförs med ett tunnare blad (som består utav 9-16 små nålar som sammansatts till ett blad) för att implementera färg i epidermis.

Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. 

 Microblading metoden är bra för alla som vill förbättra utseendet på sina ögonbryn ytterligare eller som helt enkelt inte är nöjda med sina ögonbryn.

Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha dina naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn. 

 

Vi använder märket LCN som är godkänt av Läkemedelsverket.

Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten det rekommenderas inom 4-6 veckor och ingår i priset.

Resultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år, beroende på de olika faktorerna som påverkar proceduren. Oavsett så rekommenderas det att man gör en touch up en gång per år för att bevara formen och färgstyrkan.

Behandlingar tar ca 2-3 timmar och vi är väldigt noga med konsultation och medicinsk enkät innan vi börjar så vi är överens om formen och hur du vill ha dina bryn.

Jag tar ett foto av dig innan vi börjar så vi kan kolla, inget ansikte är helt symmetriskt och du behöver vara realistisk med dina förväntningar.

Vi ritar upp dina bryn och när vi känner oss nöjda lägger jag en bedövning som verkar en stund och därefter sätter vi igång behandlingen.

Info om eftervård av din tatuering + salva får du av mig efter din behandling.

Prislista

Tatuering bryn och konsultation 3500:- inkl 1 återbesök inom 4-6 veckor

Återbesök 6 veckor till 1 år 800 kr

Återbesök 1-2 år 1500 kr

Konsultation (dras av vid eventuell behandling) 400 kr.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer info!

Innan besöket att tänka på!

– Åldersgräns, 18 år

– Solbad undvikes senast 24 timmar innan behandling

– Undvik intag av aspirin och/eller Omega 3, eller annan medicin innehållande acitylsalicylsyra, senast 4 dagar innan behandlingen

– Undvik att färga, vaxa och plocka brynen, senast 6 dagar innan behandling

– Undvik starka mediciner (12 tim) och alkohol 48 timmar innan behandling

– Undvik kaffe, te eller andra energidrycker som innehåller koffein

– Berätta om du är gravid

– Berätta om du använt Botox de senaste 2 månaderna

– Vid kronisk sjukdom eller infektion, vänligen meddela oss innan så vi har möjlighet att ta ställning till om behandling är möjlig.

Salong Vacker i Olofström tar sig rätten att neka ögonbrynstatuering om vi ej är överens om form och färg.

bottom of page